De kat en de rat
Door: Sander en Laura
Blijf op de hoogte en volg Sander en Laura
21 April 2010 | Bhutan, Paro
De rat heeft zijn schoenen uit moeten trekken toen die de tempel in ging en die stonden nog buiten :)
Haha, tot zo ver deze Bhutanese raadseltjes.
Vandaag zijn we naar de Haa vallei gereden over de hoogste berijdbare pas: De Chele La (3810m). In de Haa vallei is eigenlijk niet veel te doen. Het ligt wel mooi tussen de bergen en het waait er hard. Verder is er een Dzong, maar daar zit het Indiase leger in, dus daar is niets te zien en er zijn wat tempels waarvan we de witte en de zwarte tempel bezocht hebben.
Terug uit de Haa vallei hebben we lekker pizza op in Paro :) Jummie :)
Nu hebben we geprobeerd in te checken voor de vlucht naar Brussel via Helsinki, maar dat kan nog niet. We verwachten dat het misschien eind van de dag wel kan, dus dan proberen we nogmaals. Vandaag ging er in ieder geval een vlucht naar Helsinki vanuit Delhi.
Morgen vliegen we om 11.55 Bhutaanse tijd naar Delhi. Vanuit het vliegveld gaan we dan nog de Baha'i tempel en de Qtub Minar bezoeken en daarna door naar het hotel.
Wordt vast nog vervolgd...
21 April 2010 - 10:50
De Kritiekcommissie:
Jullie gaan naar Bhutan en eten alleen maar pizza's! Waar zijn de stoofpotten van jak en yeti heen?